Vakpracht is terug!

Vakpracht van Start. Vakpracht bedrijf coaching voor amchtslieden en makers; voor meer zichtbaarheid en verkoop

Van dromen naar…

Opnieuw beginnen met Vakpracht, dat was sinds het eind van Vakpracht in 2015 mijn droom.

Natuurlijk, ik heb eerst tranen met tuiten gehuild en daarna de droomscherven bij elkaar geveegd. Want, voor wie de eerste keer heeft gemist, de combinatie van werken als interim (project)manager en een eigen bedrijf bleek niet in de uren van een week te passen (verrassend, niet?).

Gevolg? Een groot slaap tekort, op 2 plekken een almaar groeiende to-dolijst, werken op de raarste momenten en een groeiend besef dat het zo niet kon. En ondanks enthousiasme en doorzetten, er kwamen niet meer uren in de week.

Stoppen was het resultaat.

Vakpracht is daarna voor mij nooit ver weg geweest en het kwam steeds weer ter sprake. Stiekem was het gewoon het leukste wat ik ooit had gedaan. De ambachtslieden en andere mensen die ik leerde kennen; het adviseren, meedenken en enthousiasmeren; de mooie handgemaakte producten en hun makers in de spotlight zetten; de plannetjes voor nieuwe producten en mogelijkheden; het inkijkje in het leven en werk van de ambachtslieden, alles (nou ja… bijna alles) vond ik leuk.

En nu – na 3 jaar dromen, twijfelen en praten is Vakpracht terug. Ik ben er blij mee en jij hopelijk ook.

De start

Versterkt de Maker bij zijn Vak staat er op mijn visitekaartje. Versterken bij het vak achter het ambacht: ondernemen, zichtbaar zijn, herkenbaar zijn en verkopen.

Door bedrijfscoaching en focusdagen die jou helpen om je bedrijf sneller, met meer focus of met een ander resultaat te ontwikkelen. Met focus en inspiratie gericht op jouw vragen en jouw bedrijf.

Door het delen van kennis over communicatie,  bedrijfsontwikkeling, zichtbaarheid en andere onderdelen van het ondernemen.

Vakpracht heeft een nieuwsbrief voor wie graag op de hoogte wil blijven van de coachingsmogelijkheden, de blogs en nieuwe ontwikkelingen . Meld je aan en het nieuws valt in je digitale brievenbus.

Over Vakpracht

Je las een blog van Vakpracht, de website van Margot van den Berg. Leuk dat je er bent!

De nieuwe blogs als eerste lezen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

Coaching voor ambachtslieden

Ben je een ambachtelijk creatief en wil je jouw bedrijf ontwikkelen? Ondernemen op een manier die past bij jou, je ambacht en je bedrijf. Ik help je graag.
Coaching, voor ambachtelijk creatieven die als ondernemer willen groeien
Focusdag, jouw vraag staat centraal tijdens deze dag
Ambacht & Ondernemen, de besloten Facebookgroep waar we kennis delen en vragen stellen

Over mij

Over Margot en Vakpracht, de pagina over mij dus 😉
Interview in Edelmetaal, vakblad voor edelsmeden
Mijn LinkedIn pagina, voor mijn eerdere avonturen

Deze blog delen met je netwerk? Leuk!

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.