Coaching voor ambachtslieden en makers van gebruiksvoorwerpen

Coaching

 

Je bent keramist, glasblazer of hebt een ander creatief ambacht. Naast je vakmanschap, je ambacht, heb je een tweede vak: het runnen van je bedrijf. Onderwerpen op het gebied van bedrijfsvoering, communicatie, sociale media, netwerken, publiciteit, verkoop en meer zijn net zo belangrijk als jouw product.

 

Deze kant van het ondernemen voelt niet voor iedere maker even natuurlijk. Misschien is het voor jou meer de wegwezen of moeten kant dan dat het een kansen kant is.

 

Je moet zichtbaar zijn op sociale media, je moet zakelijkheid voorop zetten, je moet netwerken, je moet uniek zijn, je moet groeien, je moet, je moet …. Voor je het weet wordt het zwaar en vervelend; en als je niet uitkijkt dan besmet dat moeten ook nog jouw plezier in je echte vak.

 

Terwijl… het kan ook anders. Stel, je kan zo ondernemen dat het past bij jou en je bedrijf. Dat je vaardigheden inzet die jou versterken. Dat je communicatie, verkoop, groei klanten bestand, focus en al die andere dingen beter en groter worden op een manier die bij jou past. Dat ondernemen meer gaat om kansen en kracht dan om moeten. Dat zou toch mooi zijn.

 

Ontdekken hoe goed ondernemen voor jou er uit ziet, daar kan ik je bij helpen. Samen gaan we op zoek naar wat voor jou werk. Zodat ondernemen straks echt jouw tweede vak is.

 

 

Praktisch

De coaching bestaat uit gesprekken van 1,5 uur. Mogelijkheden zijn:

  • 8 gesprekken strippenkaart: € 915,-
  • 5 gesprekken strippenkaart: € 585,-
  • strippenkaart voor een ander aantal gesprekken: op aanvraag

Prijzen zijn ex btw.

 

Voor we starten bel ik je voor een gratis (telefonische) kennismaking.
We bespreken jouw wensen en kijken of we met elkaar in zee willen gaan.

 

De coachgesprekken zijn in Den Haag, Randstad of Zwolle.
Past dat niet voor jou dan kijken we naar een alternatief of spreken af via Skype.

 

Interesse?

Druk op de knop en ik neem contact met je op.

Eerst meer weten? Bel (06 – 405 716 75) of mail mij dan.